Trabzon Yöresel Lezzetleri

Coğrafya ve iklimsel özellikler dünyadaki mutfak kültürlerini şekillendiren en önemli etkenlerin başında gelir. İnsanların birbirinden habersiz yaşadıkları çağlarda dünyanın farklı…

Kalmuk

Editor's Top Picks

Kuymak Nedir? Nasıl Yapılır?

Trabzon'un baştacı yemeklerinden biri olan mısır unu, tereyağ ve peynir ile yapılan, hem ana öğün, hem ara öğün; hem kahvaltı,…

Kalmuk

Your one-stop resource for medical news and education.

Your one-stop resource for medical news and education.

More form Yemek

Tarihi Kalkanoğlu Pilavcısı

Kalkanoğlu Pilavcısı, Trabzon'da yer alan tarihi mekanlardan biridir ve Trabzon'un zengin kültürel mirasının önemli bir…

Trabzon Mutfağı

Trabzon yemekleri denince akla hemen mısırdan, lahanadan, hamsiden, fasulyeden, patatesten, pidelerden, turşudan meydana gelen yüzlerce…

Kuymak Nedir? Nasıl Yapılır?

Trabzon'un baştacı yemeklerinden biri olan mısır unu, tereyağ ve peynir ile yapılan, hem ana öğün,…

Sürmene Pidesi

Bıçağı gibi pidesi de meşhur olan Sürmene'de, insanların Sürmene Pidesi'ne olan ilgisi yerel halkı hem…

Trabzon Yöresel Lezzetleri

Coğrafya ve iklimsel özellikler dünyadaki mutfak kültürlerini şekillendiren en önemli etkenlerin başında gelir. İnsanların birbirinden…

Karadeniz Lezzeti Hamsi Izgara

Hamsi, özellikle Trabzon'un yoğun duygular beslediği bir balıktır. Hamsi ızgara ve hamsi tava da bu…